Okostelefon a kiválasztástól az ügyintézésig- okostelefon alkalmazásának népszerűsítése

Időpont
-
Helyszín
Ináncsi Teleház, 3851 Ináncs, Rákóczi út 7.
Célja

A képzésben résztvevő megismerje az egyes okostelefon típusokat, megítélje milyen készülékre van szüksége, választani tudjon a készülékkínálatból saját igényének megfelelően.

Az egyén tudjon tájékozódni az egyes launcherek között, továbbá alkalmazásokat ismerjen meg, melyek mindennapi kényelmét és munkáját segíthetik, képes legyen telefonja megfelelő alkalmazása és használata által időt és energiát megspórolni hétköznapjai során.

A felnőtt megismerjen olyan alkalmazásokat, mely a kikapcsolódást, a hobbi tevékenységet szolgálják, megismerje az okostelefonokat, mint szórakoztató eszközöket.

Az egyén tájékozódjon az internet és az okos telefon együttes alkalmazásából eredő lehetőségekről és az azzal járó kockázatokról, valamint az esetleges veszélyek elkerüléséről és elhárításáról.

Részletes program

Készülék típusok, Készülékválasztás, Launcherek, Navigáicó, Fotózás, Drive, Dropbox, Időjárás, Híváslista, SMS, Naptárak, Fájlkezelés, Közlekedés, Akkumulátor, Rajzolás, Internetforgalom, Játékok, E-mail, Chat és VoIP, Biztonsági mentés, Vezeték nélküli további lehetőségek, Videotelefonálás

Egyéb fájlok

Kapcsolódó dokumentumok